Київ
29 липня 2015
Фестиваль американської культури пройде у Києві
15-16 серпня у столиці України відбудеться фестиваль американської культури #USAinUA.
news-image

На офіційній сторінці фестивалю у Facebook організатори розповіли про фестиваль, передає «Єдність».

Під час заходу гості матимуть нагоду скуштувати традиційні страви американської кухні, послухати і станцювати кантрі, рок-н-рол і джаз, а також подивитися на ретро-автомобілі.

Однак, окрім відомої вуличної їжі, будуть представлені страви власної кухні. Наприклад, "крильця по-південному", чілі кон карне і справжній чізкейк "Нью-Йорк". А також гості матимуть можливість навчитися правильно смажити м'ясо для бургерів та стейків під керівництвом київських шеф-кухарів.

У гостей фестивалю буде можливість прослідкувати за розвитком музичної історії США, у виступах колективів.

Також, усі бажаючі зможуть зможуть взяти участь у танцювальних майстер-класах, а згодом і у справжніх хіп-хоп батлах.

Окрім того, дата проведення фестивалю співпадає із днем пам'яті Елвіса Преслі. І, як подарунок, відвідувачів буде чекати грандіозна подія - конкурс двійників музичної легенди, а суддями стануть самі відвідувачі.

Для маленьких гостей організатори запросили аніматорів-супергероїв, створили школу бойскаутів. А для дорослих дітей запланований чемпіонат із дартсу та стрільби.

Повідомляється, що на території фестивалю у відкритому лекторії гостям доповідатимуть досвідчені спікери на різну тематику.

Фестиваль #USAinUA пройде на території виставкової галереї "Атмосфера" за адресою Столичне шосе, 103. Вартість квитка для дорослих - 50 грн., дітям до 12 років вхід безкоштовний.