"Красиво жить не запретишь" або як сильні світу проводять свої канікули (фото)
До мережі потрапили світлини шикарного відпочинку багатіїв.
news-image

34-річний мільярдер Ден Білзеріан, якого називають "королем Instagram", зробив свій статок на грі в покер, передає «Єдність».

 У його акаунті 11 млн підписників. Майже на всіх фотографіях в акаунті Дена присутні напівоголені дівчата, з якими він проводить вільний час. Ден любить влаштовувати епатажні витівки: під час однієї з вечірок він скинув порнозірку Дженіс Гріффіт до басейну з висоти третього поверху. В результаті невдалого падіння, 19-річна порнозірка зламала ногу. Білзеріан, який пережив уже два серцеві напади, також є палким любителем екстриму: в середині липня він виклав в інстаграм фото, де він пірнає у воду з вертольота.

Мільярдер Тоні Тутунов цілком може стати новим "королем Instagram". У своєму інстаграмі, який регулярно переглядають понад 1 млн осіб, 42-річний бізнесмен охоче демонструє всім охочим свій екстравагантний спосіб життя. Виходець із сім'ї іранських біженців, Тутунов зробив статки в США і став відомий своїми екстравагантними розвагами. Літній відпочинок він проводить в оточенні напівоголених дівчат-моделей. Його Instagram-аккаунт сповнений фотографій з пачками грошей, зброєю, приватними літаками, розкішними автомобілями та оголеними красунями.

Людина, що ховається під псевдонімом Mister Keating, є протеже мільярдера Дена Білзеріана. Про нього практично нічого не відомо, крім того, що він так само, як і "король Instagram", купається в грошах і викладає в свій аккаунт фотографії з напівоголеними дівчатами, грошима і зброєю. У його інстаграмі поки всього 200 тис. підписників, але їх число стрімко зростає. Також Mister Keating часто з'являється і на знімках в інстаграмі у самого Білзеріана.

20-річний британський мільярдер Алім Икбал, відомий як Lord Aleem, відпочиває більш скромно, ніж його американські "колеги". В інстаграмі Аліма немає оголених дівчат і пачок грошей, а лише дорогі автомобілі. Крім і спортивних і авто преміум-класу, Алім колекціонує ретроавтомобілі. Навіть відпочинок на воді він проводить разом з друзями, дівчат в його акаунті, на який підписано 400 тис. осіб, помічено не було.