Події
3 серпня 2015
Екс-начальник міліції Донеччини втік з Києва, оскільки "не хоче бути новим Бузиною"
Роман Романов, який після здачі області приїхав до столиці, вирішив покинути місто.
news-image

Як повідомляє «Єдність» із посиланням на "Новости Донбасса", він це зробив нібито після загроз, що йому надійшли.

Після того, що сталося і що люди стали писати в коментарях, про те, що машину треба спалити і розстріляти сім'ю, я вирішив покинути Київ. Бути новим Бузиною я не хочу. Пану Фірсову, як представникові влади, краще займатися реформами, а не піаритися, напевно тому що у нього з реформами не дуже виходить, він займається піаром", - сказав Романов.

Крім того, Романов запевнив, що пішов у відставку 5 березня 2014 після мітингу на площі, коли правоохоронці нібито вивозили уболівальників. За його словами, тоді міліції вдалося взяти фанатів у кільце, відгородивши їх від нападників, посадити до автозаків, і вивезти з площі Леніна, де проходив мітинг, але він не розповів, що міліціонери діяли лише після того, як більшу частину хлопців-активістів вже побили озброєні палицями сепаратисти.

Більше того, екс-начальник донецької міліції підтвердив, що він відвідував Крим, але не погодився із звинуваченнями в "здачі Донецька" і "зраді".

Читайте також: Екс-очільника МВС Донецької області, що здавав шахтарську столицю терористам, помітили у Києві (ФОТО+ВІДЕО)