Події
3 серпня 2015
На Закарпатті контрабандисти побили прикордонника, що перешкоджав переправити в Румунію сигарети
Зараз контрабандистів розшукують правоохоронці.
news-image

В ніч на понеділок (3.08) на зеленому кордоні між Україною та Румунією, у Рахівському районі поблизу контрольно-слідової смуги мукачівський прикордонник помітив кількох громадян, що намагалися перенести на румунську територію ящики з сигаретами, передає «Єдність» із посиланням на офіційний сайт Геннадія Москаля.

В ході затримання порушники накинулися на прикордонника з кулаками, побили його і втекли. Зараз їх розшукують правоохоронці.

Кордон зі Словаччиною та Угорщиною практично стоїть, спроб крупних партій контрабанди у цих напрямках немає. Однак залишаються проблеми на українсько-румунському кордоні. Щодоби тут затримують порушників, що тягнуть у Румунію контрабанду.
Минула ніч не стала винятком – у Рахівському районі виявили сховок із 10 ящиками сигарет, готовими для переправки через зелений кордон. Найближчим часом я відвідаю прикордонні з Україною повіти Румунії для зустрічей із представниками тамтешньої влади та силових органів і посилення боротьби з контрабандою. Справжніх результатів ми досягнемо тільки тоді, коли контрабанді будуть протистояти по обидва боки кордону, - зазначив керівник області Геннадій Москаль.
Читайте також: На Закарпатті контрабандисти за шість ящиків сигарет відправлені у військкомат для мобілізації