Суспільство
3 серпня 2015
Пєсков шкодує, що його одруження мало такий великий резонанс
Наречений прокоментував весілля з Навкою і чутки про годинник, подарований дружиною.
news-image

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков задоволений тим, як пройшло його весілля з олімпійською чемпіонкою Тетяною Навкою, але шкодує, що одруження мало такий великий резонанс, передає  «Єдність» із посиланням на ТАСС.

Я на цих вихідних не був ньюсмейкером - я, чесно кажучи, весілля справляв, - сказав Пєсков журналістам, подякувавши за привітання.

За його словами, "те, що весілля зробили такою новиною, я б, звичайно, не хотів".

Я б хотів (провести свято) за відсутності таких інформаційних передзвонів, - зізнався він.

При цьому Пєсков розповів, що "все пройшло дуже здорово".

Відповідаючи на питання про подинник, "подарованний дружиною", шо, за оцінкою опозиціонера Олексія Навального, коштує кілька десятків мільйонів рублів, Пєсков заявив, що "не міг не надіти на весілля подарунок дружини".

Ну не міг не надіти, - повторив він.
Так, дійсно, мені було поставлено питання (про годинник), я на питання відповів. Звичайно ж, ніяких деталей, нічого іншого я не говорю. Це все наша особиста справа, це нікого не хвилює, - підкреслив Пєсков.

На його думку," навряд чи подарунки дружини чоловікові чи чоловіка дружині можуть мати відношення до антикорупційної діяльності ".

Нагадаємо, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков і олімпійська чемпіонка в танцях на льоду Тетяна Навка офіційно стали 1 серпня чоловіком і дружиною. На їх весілля в сочинський готель "Батьківщина" були запрошені десятки гостей, в тому числі політики, чиновники, спортсмени та діячі культури.

Читайте також: У соцмережах розкритикували весільний торт Навки і Пєскова (фото)