Київ
3 серпня 2015
Білоцерковець: "Озброєні тітушки перешкоджають демонтажу "наливайок" (ВІДЕО)
У Києві триває плановий демонтаж незаконних МАФів, який стикається з активним спротивом власників цього бізнесу.
news-image

Про черговий небезпечний інцидент під час демонтажу розповів на своїй сторінці у Facebook директор Департаменту міського благоустрою і КП "Київблагоустрій" Дмитро Білоцерковець, де й виклав відео, передає «Єдність».

Відео по посиланню нижче приклад того, з чим ми стикаємося і як зі зброєю в руках (пістолет) захищають наливайки в Солом'янському районі, - написав він.

Білоцерковець також наголосив, що люди зі зброєю мають нести відповідальність і не заважати здійсненню виконання розпоряджень КМДА. Проте він похвалився, що не зважаючи на таку шалену протидію, динаміка демонтажів позитивна.

Поки такі люди не будуть нести відповідальність перед правоохоронними органами наші темпи не будуть максимально швидкими, саме через таких моментів наведення порядку періодично затримується, але динаміка наша дуже позитивна, на місяць демонтується, не менше 300 об'єктів, - зазначив глава "Київблагоустрою".

Нагадаємо, раніше мер Києва Віталій Кличко доручив очільнику Деснянського району скласти список порожніх приміщень, які будуть альтернативою для власників МАФів.

Читайте також: Кличко домовився з представниками «Асоціації мобільних кав’ярень»