Київ
4 серпня 2015
Камери відеоспостереження біля столичного ресторану допомогли виявити крадія
Зловмисник поцупив сумку з припаркованого автомобіля.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУМВС України в м. Києві,  по спецлінії  «102»  надійшло  повідомлення про  крадіжку  з автівки,  що була  припаркована біля одного з ресторанів у Подільському районі, передає  «Єдність»

На місці події ми виявили автомобіль з розбитим склом на дверцятах. Власник машини розповів, що з салону зникла його сумка, де були особисті речі, документи та ключі. Встановити особу зловмисника допомогло відео з камер спостереження поблизу ресторану, - розповів дільничний інспектор Олексій Вовк.

Підозрюваний – 34-річний місцевий мешканець – у минулому мав кілька судимостей, то ж  перебував  на обліку  в міліції.  Під час обходу прилеглої території  дільничні затримали  зловмисника біля одного з будинків.  Чоловік зізнався у крадіжці. Каже, що сподівався знайти у сумці  гроші  чи щось цінне. А коли побачив,  що нічим розжитися не вдалося, – викинув поцуплене до смітника.

Викрадені речі знайшли і повернули водієві. 

Затриманого доставили до Подільського райуправління.  Відносно нього слідчим відділом розпочато кримінальне  провадження за ч. 2 ст. 185 КК України «Крадіжка».