Політика
4 серпня 2015
Пєсков прокоментував звіт ОБСЄ про наявність на Донбасі російських військових
Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, коментуючи заяву ОБСЄ про виявлення спостерігачами російських військових в Донбасі, заявив, що за подібними "голослівними" звинуваченнями немає конкретики.
news-image

Про це повідомляє «Єдність» з посиланням на російські джерела.

Достовірність цих повідомлень необхідно перевірити, - сказав Пєсков, відповідаючи на прохання журналістів прокоментувати заяву спостерігачів ОБСЄ про присутність в Донбасі російських військовослужбовців.

Він підкреслив, що ця тема більше стосується Міноборони.

Головне, потрібно розібратися, про що йде мова, тому що ми знаємо, що така кількість разів звучали з різних офіційних джерел якісь голослівні звинувачення на цей рахунок і кожен раз з'ясовувалося, що ні про що конкретне не йдеться. Тому я просто не знаю, як йдуть справи на цей раз ось з цими заявами, - зазначив Пєсков.

Нагадаємо, у доповіді ОБСЄ повідомляється, що озброєний чоловік, який охороняв об'єкт на одному з пунктів зберігання озброєнь ДНР, заявив, що він та інші присутні на місці належать до 16-ї повітряно-десантній бригаді з Оренбурга. Наголошується, що на них не було розпізнавальних знаків.

Читайте також: Альфред Кох підрахував, що весілля речника Путіна обійшлося в мільйон доларів