Суспільство
5 серпня 2015
У центрі Москви співробітника МНС пошматували сокирами і мачете
Поліцейські розшукують шістьох невідомих за напад на співробітника МНС, 23-річного Євгена Нікуліна, якому вдалося вижити після того, як озброєні мачете бандити відрубали йому кінцівки й розкидали їх по району.
news-image

Про це повідомляє в ексклюзивному репортажі російський канал Lifenews, передає «Єдність».

Нелюдська розправа над сержантом внутрішньої служби МНС, який приїхав з Воронежа до Москви на присягу до друга, сталася в районі Солнцево на заході Москви опівночі 2 серпня. На компанію друзів раптово напали злочинці, озброєні мачете і сокирами. Інші змогли врятуватись, а постраждалий не встиг. 

Повідомляється, що злочинці захотіли обезголовити Нікуліна, але той підставив під лезо мачете руку, яку й відрубили. А потім ще й відрубили ногу.

Наразі відомо, що хірургам вдалося повернути Євгену ступню, а руки молодої рятувальник позбувся назавжди - цю частину тіла вдалося виявити тільки на наступний ранок одному з мешканців, який йшов на роботу через сквер , де сталася трагедія.

За що озвірілі злочинці напали на компанію, яка приїхала до Москви лише добу тому, невідомо. За попередніми даними, вони просто переплутали ціль. Відомо, що в ту ніч неподалік від цього двору сталася інша бійка. Лиходіям могло здатися, що Нікулін та його друзі - це ті кривдники, які годиною раніше побили їх приятеля.

Слідчими ОМВС Солнцево порушено кримінальну справу за статтею «Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю». На даний момент поліцейські займаються пошуком злочинців.

Читайте також: День ВДВ в Ростові: кавказці побили десантників (відео)