Суспільство
5 серпня 2015
"Якби у мене був такий тато..." - дівчинка з краматорського притулку написала листа рідним українських військових
Вихованиця притулку на і'мя Діана написала свої враження після зустрічі з українськими бійцями.
news-image

На Фейсбук-сторінці Міністерства оборони України був оприлюднений лист маленької вихованиці Центру соціально-психологічної реабілітації м.Краматорськ, пише «Єдність».

Дівчинка на ім'я Діана написала листа усім тим, хто сьогодні чекає свого солдата з війни. Вона написала лист наступного дня після того, як до притулку, де Діана живе вже рік, приходили військові, щоб привітати вихованців з Днем захисту дітей.

1 червня на день захисту дітей до нас на свято прийшли військові, вони простягали кожному з нас свої засмаглі долоні, які пахли сонцем і залізом.

 

Я стала і, як всі інші діти, простягала їм свої руки, а вони по черзі переховували мої долоньки в свої великі мозолясті долоні і плакали. Так, плакали, не приховуючи від нас своїх сліз. Це були сміливі і сильні долоні, в яких була сила, здатна підняти, захистити, покачати, як мама, а душа плакала.

Якби у мене був такий тато, я б сказала йому: «Тату, я пишаюся тобою, спасибі, що ти в мене є такий самий-самий. І я тебе чекаю». Якби у мене був такий тато, я б зробила щось сміливе і важливе, щоб він міг пишатися мною. Якби у мене був такий тато ...

Я не можу сказати солдатам свої думки, але пишу цей лист рідним і близьким всіх солдатів, які зараз на війні, щоб сказати спасибі за ваших синів, чоловіків, батьків, що ви можете пишатися, що у вас є такий тато, - написала дівчинка.