Київ
5 серпня 2015
Депутат Київради спростував інформацію про пропорції 30/70 на користь партії Петра Порошенка
За словами Володимира Прокопіва, керівництво не домовлялося ні про які пропорції та квоти.
news-image

Співголова фракції «УДАР-Солідарність» у Київраді Володимир Прокопів спростовує інформацію, раніше опубліковану в «Українській правді». Немає жодних домовленостей про пропорції 30/70 між «УДАРОМ» та «Солідарністю», які разом підуть на місцеві вибори. Про це Володимир Прокопів повідомив у коментарі «Київ 1», передає «Єдність».

Рішення про те, що «УДАР» і «Солідарність» йдуть на вибори разом, було прийнято ще 2014 року. Зараз всього-на-всього уточнено ряд деталей. Однозначно «Солідарність – Блок Петра Порошенка» йде на вибори, наші партнери – «УДАР» – йдуть разом з нами.

Ми також підтримаємо Кличка Віталія Володимировича на виборах мера. Керівництво не домовлялося ні про які пропорції, квоти і так далі. Ми робимо ставку на сильні кандидатури. Інформація, поширена з цього приводу в медіа, не відповідає дійсності, – стверджує Володимир Прокопів.

Нагадаємо, раніше в мережі було поширено інформацію про те, що партії «УДАР» та «Солідарність – Блок Петра Порошенка» висуватимуть своїх кандидатів на місцевих виборах у пропорції 30 на 70 на користь останньої.

Читайте також: Метрополітен погодився з пропозицією депутата Київради прибрати суїцидальний напис з "підземки"