Суспільство
6 серпня 2015
Естонські моряки оголосили вакансію корабельного кота
Вимоги до кандидата - наявність морської освіти, досвід роботи і вміння плавати.
news-image

Капітан пароплава Katharina шукає на естонському порталі вакансій у свою команду корабельного кота. У разі особливо хороших результатів капітан згоден брати кандидата на ніч до себе в ліжко, повідомляє «Єдність» з посиланням на Корреспондент.net.

До кандидата висуваються такі вимоги: він повинен бути самостійним, рішучим, енергійним, з хорошим зором і слухом, бути здатним прибирати за собою і добре плавати. Кандидат не повинен боятися води, штормового моря і швидкого темпу роботи.

В оголошенні про найм значиться, що на користь кандидата буде говорити наявність морської освіти та досвіду роботи. Команда пропонує роботу до душі, безкоштовне розміщення в районі Калама, їжу в необмеженій кількості та можливість спати тоді, коли захочеться.

За словами капітана судна Хейккі Халдре, вже з'явилося кілька зацікавлених. Кіт на кораблі був і раніше, проте він став занадто старий для плавання.

Katharina - типове скандинавське пасажирське судно для прибережного плавання, побудоване в 20-му столітті в Норвегії, на судноверфі Ulstein Mekaniske Verksted. Судно ходить в естонських водах, переважно в Талліннській затоці, вивозячи пасажирів покататися в море або до острова Найссаар.

Читайте також: Було знайдено котячі сліди на стародавній реліквії