Україна
6 серпня 2015
Огляд найважливішого, що трапилось за день
Головні події дня: поліція в Краматорську, знищення продуктів в Росії та смерть терористів.
news-image

Аваков анонсував набір до патрульної служби в Краматорську та Слов'янську.

Міністр внутрішніх справ анонсував початок набору працівників нової патрульної служби у Краматорську та Слов'янську на Донеччині.

За його словами, у вересні заплановано почати набір в патрульну службу до Краматорська-Слов'янська як спеціальної конгломерації, а також у п'ятьох областях: Рівненській, Чернівецькій, Тернопільській, Вінницькій та Івано-Франківській.

За повідомленнями ЗМІ, Арсен Аваков спрогнозував початок роботи поліції в цих областях у січні-лютому 2016 року.

 

Керрі не став розмовляти з представником Росії більше декількох хвилин.

Держсекретар США Джон Керрі обмовився з Лавровим парою фраз.

Розмова відбулася перед міністерської зустріччю Східноазіатського саміту в Куала-Лумпурі.

В західних ЗМІ вже назвали цю коротку розмову зустріччю «на ногах». Повідомляється, що розмова тривала недовго, дипломати потиснули один одному руки. Про зміст розмови не відомо.

 

Терористи почали гинути при таємничих обставинах.

Бандформування кремлівських найманців за ці дні зазнали великих втрат.

Так, у ніч з 3 на 4 серпня партизанам вдалося знищити одну з груп терористів. Повідомлення про їх поховання розмістили на сторінках "Самооборони Горлівки" в соцмережах.

Судячи з усього, ЗСУ "точково" вдарили по місту. Вся Горлівка в трупах бойовиків, - пишуть люди у групах міста у соцмережах. - Сотні убитих "ДНРівців" воняють на спеці. Окупанти самі не знають, чому загибли їх люди. Але говорять, що смерть усіх наступила одночасно.

 

Поліцейські оприлюднили відео з блондинкою, що катала їх на капоті.

Як відомо, жінка відмовилась показувати документи та прокотила одного з патрульних на капоті свого автомобіля.

Варто зазначити, що жінка поводила себе дуже агресивно, погрожувала поліцейським та категорично відмовлялася виходити зі своєї машини. Жінка кричала, що на неї чекає маленька дитина, однак незрозуміло, чому дитина знаходилася на тротуарі сама без догляду матері.

 

Блокада Петербурга: місто лідирує за кількістю знищених продуктів.

Сьогодні російські чиновники приступили виконувати наказ Путіна про знищення санкційних продуктів.

У російському Бєлгороді, що межує з Харківською областю, почалося знищення 10 тонн санкційного сиру. Продукт розчавили за допомогою катка на спеціалізованому полігоні, а потім перемістили та закопали.

Крім того, 20 тонн латвійського сиру знищують митники Оренбурга. Роботи у митників дуже багато: сьогодні вони знищили дві вантажівки томатів у Смоленську, а також три машини персиків у Брянській області.