Світ
8 серпня 2015
Нетипові іграшки або як ляльки зможуть навчити любити науку (фото)
Нові ляльки зможуть навчити дівчаток займатися наукою та ставати інженерами.
news-image

Часи змінюються, і все більше компаній, що займаються виробництвом іграшок, прагнуть переконати дівчаток, що майбутнє залежить тільки від них і вони можуть бути ким завгодно., розповідає «Єдність».

Компанія MGA Entertainment створила лінійку ляльок Project Mc², до якої входить чотири ляльки, кожна з яких цікавиться певною сферою науки, комп'ютерними технологіями або інженерною справою.

До кожної з ляльок додається спеціальний набір, за допомогою якого можна, наприклад, створити робочу модель вулкана, прикрасу що світиться, працюючу лавову лампу або побудувати скейтборд за кресленням. При цьому, за словами творців ляльок, для дослідів потрібні тільки безпечні інгредієнти, наявні в будь-якому будинку.

Автори ляльок кажуть, що прагнули до того, щоб всі вони виглядали по-різному - як справжня група дівчаток-подруг, тому всі вони різного зросту і мають різні риси обличчя. Правда, виглядають при цьому іграшки вельми конвенціонально: всі вони худі, з довгим волоссям, одязі, що обтягує і коротких спідницях.