Олександр Пономарьов святкує день народження
Співаку виповнилося 42 роки.
news-image

Сьогодні народний артист України, співак, поет, композитор, аранжувальник, музичний продюсер Олександр Пономарьов відзначає День народження, повідомляє «Єдність».

Артисту виповнилося 42 роки.

Олександр Пономарьов народився у Хмельницькому 9 серпня 1973 року.

Після закінчення восьмого класу школи Олександр починає навчання у Хмельницькому музичному училищі, на диригентсько-хоровому відділенні. Після закінчення  - стає студентом вокального факультету Львівської консерваторії.

У віці 20-ти років році дебютував на Всеукраїнському конкурсі молодих виконавців «Червона рута» в Донецьку, де здобув перемогу.
У 1994 році взяв участь у Міжнародному фестивалі мистецтв «Слов'янський базар» у Вітебську, в якому зайняв друге місце.
У 1995 році отримав Гран-прі на Міжнародному конкурсі молодих виконавців сучасної української пісні імені Володимира Івасюка, який проходив у Чернівцях.
У 1998 році Олександру Пономарьову було присвоєно звання Заслуженого артиста України, а у 2006-му - звання Народного артиста України.

Олександр Пономарьов - багаторазовий володар титулу «Кращий співак року», перший учасник від України на міжнародному конкурсі «Євробачення», ініціатор та учасник благодійних заходів, володар численних премій та нагород.

Читайте також: Вакарчук розповів, як подолати корупцію в Україні