Події
9 серпня 2015
У Києві грабіжник потрапив до рук міліціонера через кілька хвилин після скоєння злочину
Після затримання злочинця ще троє жінок, яких пограбували раніше, впізнали у ньому свого кривдника.
news-image

На столичному ринку «Дніпро», що у Святошинському районі, чоловік  пограбував 56-річну жінку  й кинувся щосили тікати. Але вже за  кілька  метрів був затриманий дільничним інспектором міліції. Про це повідомили у прес-службі ГУМВС України в м. Києві, передає «Єдність».

Серед покупців ринку зловмисник обрав собі за жертву киянку, на якій був масивний золотий ланцюжок з кулоном. Вибравши вдалий момент,  він  зірвав прикрасу з жінки і побіг геть, впевнений,  що його  ніхто  не  наздожене.  

Я проходив повз ринок, коли почув жіночий крик про допомогу, а назустріч мені біг невідомий, Було зрозуміло, що втікач щось накоїв, - розповів старший дільничний Василь Предоляк.

Працівник міліції відразу спіймав чоловіка, хоч той і намагався вирватися. За мить підоспіла й потерпіла, яка  чітко вказала на зловмисника і розповіла обставини інциденту.

Затриманого, 37-річного вже судимого місцевого мешканця, доставили до Святошинського  райуправління  міліції.  Правоохоронці встановили, що він причетний ще до низки аналогічних  кримінальних проступків. 

Троє жінок, яких пограбували у такий же спосіб на вулиці, впізнали у ньому свого кривдника. Відносно грабіжника розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 КК України.  Чоловік знаходиться  під арештом. 

Читайте також: У столиці затримано групу злочинців, що займалися викраденням іномарок представницького класу (відео)