Інтернет
9 серпня 2015
Реклама VS реальність: звичайні чоловіки відтворили фотосесії Calvin Klein (фото)
Редакція BuzzFeed провела цікавий експеримент.
news-image

Давно відомо, як сильна роль преси та реклами у формуванні стандартів краси, інформує «Єдність».

Тиск і необхідність наслідувати недосяжного ідеалу відчувають і жінки, і чоловіки. Цьому присвячено новий експеримент редакції BuzzFeed: кілька чоловіків, що працюють у виданні, відтворили знамениті рекламні знімки нижньої білизни Calvin Klein.

"Нас, хлопчиків, виховують так, що ми відчуваємо, що повинні виглядати та поводити себе мужньо", - кажуть учасники експерименту.

 

 

За їхніми словами, своїм експериментом вони хотіли показати, що чоловічі тіла різноманітні й не вписуються у вузькі рамки стандартів. Кожен з героїв зйомки вибрав один з відомих рекламних знімків Calvin Klein, в точності повторив його і розповів про свої відчуття.

Багато учасників експерименту говорили про те, що моделі, які знімаються в рекламі нижньої білизни, задають недосяжні стандарти та що відчувають себе невпевнено, дивлячись на їх тіла.

"Забавно, що, коли я дивлюся на цю рекламу, я навіть не помічаю білизна, швидше думаю: чорт візьми, як можна так наростити м'язи?", - Зізнався Логан, один з героїв експерименту.

При цьому деякі говорили, що порівнювати своє тіло з тілом моделі (або взагалі з будь-чиїм тілом) - свідомо неправильна позиція: потрібно вчитися любити і приймати власне тіло таким, яке воно є. 

"Моя робота, на відміну від роботи Меттью Террі, полягає не в тому, щоб продавати власну сексуальність - але це не означає, що я не можу відчувати себе сексуальним", - підсумував один з героїв зйомки, Спенсер.