Події
10 серпня 2015
Київська патрульна поліція зупинила екс-командира "Айдару" Сергія Мельничука, що керував автівкою без посвідчення водія та техпаспорту
Єдиний документ, який мав Мельничук, - посвідчення нардепа.
news-image

Як повідомляється на Фейсбук-сторінці Патрульної поліції України, вчора патрульні поліцейські 3-го батальйону отримали орієнтування на угон машини Lexus RX 350 білого кольору, передає «Єдність».

Поліцейські побачили автівку, що була схожа на викрадену, тому вирішили зупинити її та перевірити.

Побачили - вирішили перевірити - сказали через гучномовець зупинитися на парковці Макдональдса. Чомусь народний депутат України, екс-командир "Айдару" Сергій Мельничук, який був за кермом, вважає, що йому як члену парламента можна керувати чужою автівкою зовсім БЕЗ посвідчення водія та техпаспорту, а тільки з посвідченням нардепа. 

Поліцейські склали протокол за ст.126 КУпАп. Не підписав. Відмова Мельничука це зробити була засвідчена. Добре, що хазяйка машини приїхала - а то б довелося евакуювати її білий "ерексус", - йдеться в повідомленні.

 Поліцейські обіцяють незабаром на каналах МВС і Патрульної поліції у YouTube оприлюднити відео з цього інциденту і коментарі заступника командира 3-го батальйону Юрія Зозулі.