Суспільство
10 серпня 2015
Один із нардепів хотів "відмазатися" від патрульних (відео)
Народний депутат Антон Геращенко повідомив про нахабного депутата, що прикривався недоторканністю.
news-image

Про це Геращенко написав на своїй сторінці в фейсбуці, передає «Єдність».

За інформацією, київський патруль перевірив документи в депутата Верховної Ради Сергія Мельничука, однак документів на право власності автомобілем у чоловіка не виявилося.

"Патрульні поліцейські попросили пред'явити зазначені документи, але мій колега міг пред'явити лише депутатське посвідчення, яке, однак, не є заміною документам на право власності та на право керування.",- заявив Геращенко.

Варто зазначити, що Мельничук наполягав на тому, що він користується правом депутатської недоторканності, тому інші документи надавати не повинен.

"Змушений розчарувати мого колегу. Недоторканність народного депутата або депутатський імунітет не дає права депутату порушувати правила дорожнього руху або кримінального та адміністративного кодексів.",- наголосив політик.

Геращенко також згадав, що Верховна Рада все одно вже дала згоду на притягнення Мельничука до кримінальної відповідальності.

"Сергій Мельничук міг би не "качати права", прикриваючись депутатською "ксивою", а дати можливість патрульним без сперечань оформити протокол і з посмішкою сплатити штраф.",- вважає політик.