Спорт
11 серпня 2015
Сьогодні має відбутися дебют Коноплянки у складі "Севільї"
Український півзахисник готується до Суперкубка УЄФА.
news-image

Український півзахисник "Севільї" Євген Коноплянка ділиться в соціальних мережах фотографіями зі тбіліського стадіону "Динамо Арена імені Бориса Пайчадзе", передає  «Єдність».

Сьогодні тут відбудеться матч Суперкубку УЄФА між "Барселоною" і "Севільєю". Початок матчу - о 21:30. У разі появи на полі це буде дебют Євгена Коноплянки в офіційних матчах у складі "Севільї".

Орієнтовні склади команд:

«Барселона»: Тер Штеген - Адріано, Піке, Маскерано, Алвес - Бускетс, Ракітіч, ​​Іньєста - Педро, Л. Суарес, Мессі.

«Севілья»: Ріко - Тремулінас, Рамі, Каррісу, Коке - Крихов'як, Іборра, Банега - Коноплянка, Гамейро, Д. Суарес.

Головний тренер "Севільї" Унаї Емері поділився очікуваннями від матчу за Суперкубок UEFA.

Цей матч - відмінна можливість для нас, і ми хочемо домогтися максимуму. Ми зустрічаємося з принциповими суперниками, які є фаворитами. Але є багато факторів, які говорять і на нашу користь. Працюємо над нашими сильними сторонами, які можуть допомогти перемогти Барселону.

Ми повинні скористатися цим шансом - зараз ми на тому рівні, на якому і хочемо бути. Тобто - на вершині. Очікуємо від "Барселони" футболу екстра-класу.

Ми повинні використовувати для атак будь-яку помилку або неузгодженість дій в стані суперника.

"Барса", напевно, буде кращою за нас за статистикою, за володінням м'ячем і так далі. Отже, ми повинні це прийняти і грамотно відповідати на дуже швидких контратаках. Ми повинні використовувати свої шанси в ті моменти, коли будемо контролювати хід матчу, - сказав Емері.