Дженніфер Еністон стала обличчям авіакомпанії Emirates Airline
За інформацією ЗМІ, контракт з Еністон був укладений на 5 мільйонів доларів.
news-image

Голлівудська актриса Дженніфер Еністон стане обличчям авіакомпанії Emirates Airline (ОАЕ).  Цю інформацію підтвердив представник авіаперевізника, проте не став оголошувати умови контракту, повідомляє The National, передає  «Єдність».

New York Post з посиланням на власні джерела повідомляє, що контракт з Еністон був укладений на 5 мільйонів доларів. За умовами договору, актриса зніметься в декількох рекламних роликах, також її зображення буде розміщене на рекламі в газетах.
Раніше міжнародним послом Emirates Airline став португальський футболіст і гравець мадридського «Реала» Кріштіану Роналду. За кілька тижнів до чемпіонату світу з футболу 2014 року він знявся в рекламному ролику разом з Пеле.
Ще одна авіакомпанія з ОАЕ - Etihad Airways - уклала контракт з актрисою Ніколь Кідман.
Дженніфер Еністон прославилася завдяки ролі Рейчел Грін в серіалі «Друзі», що виходив на телеканалі NBC з 1994 по 2004 рік. Актриса є володаркою премій «Еммі» і «Золотий глобус». У загальній складності Еністон зіграла кілька десятків ролей, на даний момент останній фільм за її участю - драма «Торт» американського режисера Даніела Барнза, що вийшла в прокат в 2014 році.

Читайте також: У голлівудського секс-символа Антоніо Бандераса - ювілей