Суспільство
11 серпня 2015
Медведчук відсвяткував день народження на власній яхті в Монако
Свій 61-й день народження кум Володимира Путіна, за свідченням очевидців, відсвяткував на борту власної розкішної яхти Royal Romance з портом прописки Монако.
news-image

Як повідомляє «Єдність» із посиланням на європейські ЗМІ, яхтою довжиною 93 метри, як стверджують очевидці, Медведчук обзавівся в нинішньому році.

Згідно з технічними характеристиками, на її борту розташовані комфортабельні каюти для 14 гостей. Обслуговують яхту 22 члени екіпажу, на борту є величезний басейн зі світлодіодним підсвічуванням і каскадним водоспадом.

Протягом останнього року Медведчук входить до складу посередницької групи від України, яка веде переговори з представниками "ДНР" та "ЛНР" про мирне врегулювання ситуації на сході України. До групи входять, крім Медведчука, Леонід Кучма і Нестор Шуфрич. Іншою видимою діяльністю Медведчук не займався.

Чи означає це, що на свою красуню-яхту Медведчук "нахалтурив"на своєму посередництві? І хто оплачує ці гонорари - українська сторона чи російська? - прокоментував народний депутат Юрій Гнаткевич. - Чому Медведчук не відзначає свої сімейні свята вдома, в Україні? У Криму, наприклад, у нього розкішний особняк, в який він перетворив колишній дитячий протитуберкульозний санаторій в Алупці. У нього розкішна вілла під Ялтою, де він свого часу приймав російського президента Путіна. Чому ж він вибирає Монако?"

За словами політика, купуючи квартири і особняки в Англії та Швейцарії, наші "слуги народу плюють в обличчя українському суспільству".

Читайте також: Медведчук розкритикував у своєму блозі реформи МВФ