Суспільство
11 серпня 2015
Warner Bros. подала в суд на 16 російських торент-трекерів
Московський міський суд задовольнив вимоги американської компанії Warner Brothers Entertainment, що запросила припинення поширення фільму «Антураж» на 16 російських торент-трекерах.
news-image

За повідомленням, компанія звернулася до суду 6 серпня через свого представника - компанію Webkontrol, інформує «Єдність»

Корпорація попросила припинення поширення фільму на трекерах Bobfilm.net, Kinozadrot.net, Kinokrad.net, Kinomassa.net, BigCinema.tv, My-hit.org, NNM -Club.me, Tushkan.net, Kino-Serial.net, Kinozal.tv, Kinoprosmotr.net, Kinogo.co, Wood-Film.ru, Zerkalo-Rutor.org, 8films.net, і Rutor.org.

Вже 7 серпня суд прийняв рішення про задоволення позову. Представники Webkontrol відзначили, що це перший випадок безпосереднього звернення американської компанії в російський суд. При цьому до подачі позову Warner Bros. зверталися до адміністрацій трекерів, проте не отримали будь-якої відповіді.

У компанії відзначили, що не планують домагатися довічного блокування сайтів, а тільки хочуть перешкоджати поширенню нелегальної копії фільму і її повторної появи.