Суспільство
12 серпня 2015
Міжнародна тютюнова компанія проводитиме в Закарпатті експертизу контрабандних сигарет
Також компанія обіцяє профінансувати навчання прикордонників із Закарпаття у відомому кінологічному центрі в Чехії.
news-image

Як повідомляє «Єдність», голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль зустрівся з представниками тютюнової компанії "Джей Ті Інтернешнл Компані Україна" та керівниками силових структур області для обговорення питання спільного протистояння сигаретній контрабанді.

За результатами зустрічі, частина якої проводилася за зачиненими дверима, представники компанії пообіцяли конкретними діями сприяти владі та правоохоронцям у припиненні контрабанди. По-перше, "Джей Ті Інтернешнл Компані" береться проводити експертизу вилучених нелегальних сигарет на предмет їхнього походження, - повідомили у прес-службі Москаля. - По-друге, компанія обіцяє профінансувати навчання прикордонників із Закарпаття у відомому кінологічному центрі в Чехії". 
За статистикою, у країнах ЄС близько 80 відсотків контрабандних сигарет виявляють саме за допомогою спеціально тренованих собак".

Нагадаємо, нещодавно Москаль доповів президенту України Петру Порошенку про перші результати боротьби з контрабандою на Закарпатті. Він наказав жорсткіше перевіряти людей на кордоні, а також відправив декількох контрабандистів у зону АТО.

 

Читайте також: Москалю на допомогу прибуло кілька бійців із зони АТО