Події
12 серпня 2015
Киянина, що вчинив розбійний напад на пункт обміну валют, затримано через 15 хвилин після скоєння злочину (відео)
26-річний мешканець Дарницького району, озброївшись молотком, пограбував "обмінник".
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУМВС України в м. Києві, близько 16.00 години до приміщення пункту обміну валют у Дарницькому районі столиці зайшов невідомий. Погрожуючи фізичною розправою, зловмисник красномовно розмахував перед обличчям працівниці обмінника молотком і вимагав негайно віддати всі наявні гроші, передає  «Єдність».

Дівчина злякалася і виконала вимогу  злодія. Після того, як озброєний молотком нападник пішов, вона одразу повідомила про подію до міліції. Слідчо-оперативна група Дарницького районного управління київської міліції оглянула місце вчинення злочину, опитала потерпілу.

Маючи детальний словесний портрет підозрюваного, працівники міліції почали відпрацьовувати прилеглу до місця вчинення злочину територію. И вже через 15 хвилин правоохоронці затримали схожого за прикметами чоловіка. Затриманий - 26-річний житель району.
Під час огляду у чоловіка виявили та вилучили близько 121 тисячі гривень, відібраних у працівниці пункту обміну валют, та молоток. Вже встановлено, що хлопець у минулому до кримінальної відповідальності не притягувався. Мотиви зухвалого кримінального вчинку встановлюємо, — зазначив начальник Дарницького РУ полковник міліції Олександр Жаріков.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частино 3 статті 187 КК України (розбій). Ведеться слідство.

Читайте також: Киянин не мав коштів на омріяну престижну марку автівки, тому вирішив вкрасти чужу