Події
12 серпня 2015
Партія Балоги поширює на Закарпатті сепаратистські листівки
Партія «Єдиний центр», яку очолює відомий політик і бізнесмен, народний депутат Віктор Балога поширює в Закарпатській області листівки сепаратистського змісту.
news-image

Про це повідомляють жителі Закарпаття в соціальних мережах, передає «Єдність» з посиланням на "Четвертую власть".

Листівки надходять жителям області в конвертах на домашні адреси. У них різко критикується «центральна влада в Києві», а столиця протиставляється Закарпаттю. За своїм смисловим наповненням листи вельми нагадують ті агітаційні матеріали, які поширювалися в Донбасі перед початком війни, коли місцеве населення також нацьковували на Київ.

Ось вибрані цитати з листівок:

Центральна влада виступила проти Закарпаття, тобто проти громадян своєї країни.
Нинішня влада в Києві пішла ще далі: залякує бронетехнікою і озброєними загонами, шантажує викликами до слідчих і відправкою на Східний фронт.
У Києві всіляко хочуть створити з нашого краю лякало мафіозної території, порядок в якій можна навести тільки силою, руками своїх спущених на парашуті ставлеників.
З метою збереження спокою в нашому краї ми рішуче і спільно виступили проти сценарію Києва і не допустили загострення ситуації.

Коментуючи листівки в соціальних мережах, активісти із Закарпаття кажуть, що все це дуже нагадує добре відоме "Київ не хоче чути голос Донбасу".

Читайте також: Священник розповів про сепаратистські настрої на Закарпатті