Політика
13 серпня 2015
Єврокомісія виділила Україні 8,55 млн доларів на управління кордонами
Європейська комісія виділила четвертий транш у розмірі 8,55 млн євро з програми бюджетної підтримки "Підтримка секторальної політики управління державним кордоном в Україні".
news-image

Як повідомляє «Єдність» із посиланням на "Інтерфакс-Україна", за допомогою цієї програми з підтримки секторальної політики Євросоюз робить свій внесок у модернізацію державної прикордонної служби та державної фіскальної служби України.

Це відбувається шляхом поліпшення законодавчої та нормативно-правової бази, запровадження поліпшених механізмів контролю та модернізації інфраструктури перетину кордонів відповідно до стандартів ЄС, - сказав заступник голови представництва ЄС в Україні Томас Фреллесен. - Я впевнений, що фінансова підтримка ЄС зміцнить співпрацю між агентствами, залученими до комплексного управління кордонами.
Також результатом надання такої підтримки стане ефективне управління у сфері прикордонного контролю та міграції для громадян інших країн - відповідно до зобов'язань України в рамках плану дій з візової лібералізації".

Нагадаємо, ЄС виділить для України пакет допомоги в розмірі 15 мільйони євро.

Читайте також: Служба "1551" - основний комунікатор між киянами та владою - Петро Пантелеєв