Події
14 серпня 2015
Бойовики здійснили 50 обстрілів по житловому сектору Артемового
Спостерігачі Спільного центру контролю та координації зафіксували руйнування в Артемовому внаслідок обстрілу селища бойовиками.
news-image

Як повідомляє «Єдність» із посиланням на прес-центр АТО, в ніч з 12 на 13 серпня з 23.00 до 02.30 години бойовики випустили по житловому сектору Артемового близько 50 снарядів калібром 122 мм і 152 мм з району шахти імені Гагаріна поблизу Горлівки.

В результаті цього обстрілу по вулиці Дзержинського, 15 повністю згорів будинок на чотири квартири, всі мешканці залишилися без житла. По вулиці Дзержинського, 14/3 пошкоджено автомобіль, паркан, господарську будівлю. Зафіксовані розриви від снарядів калібром 122 мм. По провулку Піонерів, 12А в триповерховому будинку пошкоджено дах, вікна, осколком поранено жінку в руку", - йдеться в повідомленні СЦКК.

За словами прес-офіцера української сторони СЦКК Руслана Семенюка, факти варварського знищення житлового сектору та залізничної станції проросійськими бойовиками в Артемовому були задокументовані спостерігачами української сторони СЦКК і передані представникам СММ ОБСЄ.

Читайте також: У Донецьку вибухнули авто з ватажками терористів, є загиблі