Події
14 серпня 2015
Фейгін розповів, який вирок Кремль виніс Надії Савченко
Адвокат Надії Савченко Марк Фейгін готує її до обвинувального вироку. На його переконання, судді призначать українській льотчиці максимальне покарання – 25 років в'язниці.
news-image

Як повідомляє «Єдність», про це правозахисник заявив в інтерв'ю ВВС Україна в Лондоні.

Ми готуємо Надію до того, що буде вирок. Обвинувальний вирок на 25 років, причому це жодним чином не буде пов'язано з тим, що відбуватиметься на суді. На суді ми цілковито доведемо її невинуватість, – сказав Фейгін.- Вирок буде обвинувальний, тому що пишеться він не в суді – його пишуть у Кремлі.

У той же час Фейгін припустив, що українська льотчиця не відбуватиме термін покарання в Росії. Після засудження її можуть відвезти до України.

На його думку, звільнення Надії Савченко залежить від політичного діалогу, від послідовного та невпинного тиску міжнародної спільноти.

Адвокат також впевнений, що довгий термін позбавлення волі, який в результаті розгляду може отримати Савченко, зробить великий вплив на російське суспільство. Через публічність справи після обвинувального вироку ні російський суд, ані російська влада ніколи не будуть колишніми в сприйнятті міжнародної спільноти.

 

Читайте також: "Савченко не винна", - Фейгін