Події
14 серпня 2015
Артилерія ЗСУ знищила склад бойовиків з боєкомплектом та пальним (ВІДЕО)
Артилерія української армії в зоні АТО у відповідь на обстріл бойовиків знищила ворожий склад з боєприпасами та пальним.
news-image

Як повідомляє «Єдність», відеозапис розмістив на своїй сторінці у Facebook радник президента України Юрій Бірюков, цитуючи перехоплення радіо сепаратистів.

Досить просто оповістити СЦКК про те, що нас обстрілюють, і ми змушені підвести арту, потім повідомити ОБСЄ. Перехоплення сепарського радіо: реактивна артилерія ВСУ обстріляла автобазу у "населеному пункті", де знаходився склад ПММ, склад БК до ствольної артилерії", - пише Бірюков, при цьому не уточнює, де саме знаходилася база бойовиків.

За даними волонтера, військові знищили три гаубиці Д-30 та 120 мм міномети. Частина снарядів потрапила в склад ПММ, що викликало його загоряння, яке перейшло на сусідній бокс, де перебував боєкомплекат на 120, 122, 152 мм і ствольну артилерію.

Крім цього, за даними радника президента, через 15-20 хвилин після роботи РСЗВ по тим же цілям з іншої позиції вдарили "Гвоздики", "для закріплення педагогічного ефекту".

Читайте також: Міноборони: "Українські військові забезпечені мінімальним набором першої допомоги"