Зірка фільму "Таксі" зніметься у вірменській стрічці про геноцид
Французький актор Самі Насері, відомий за стрічкою "Таксі", зніметься у вірменському фільмі про геноцид "Анатолійська історія".
news-image

Компанію зірці фільмів "Таксі" складе його співвітчизник Жерар Дармон, повідомляє «Єдність» з посиланням на західні ЗМІ.

У новій картині режисера Артака Ігітяна буде розказана історія літнього турка на ім'я Мустафа, який все своє життя ненавидів вірменів. Несподівано Мустафа дізнається, що він вірменин, а його предки постраждали від турків. Зокрема, Насері виконає роль сина Мустафи, якого разом із батьком доведеться пройти складний шлях усвідомлення своєї "нової" національності.

Зйомки "Анатолійської історії" мають початися вже в листопаді поточного року і будуть проходити в Вірменії, Туреччині, Франції та Німеччині.

Самі Насері цей проект буде одним з небагатьох, у яких він візьме участь після 2007 року - виходу останньої частини "Таксі".

Знаменитість вже має досвід роботи з вірменськими кіношниками – він виконавець головної ролі в російському роуд-муві під назвою Rock & Road, режисером якого є Григор Гардушян.

 

Читайте також: У Пирогово тривають зйомки першого українського фентезі «Казка старого мельника» (фото)