Війна
17 серпня 2015
У результаті обстрілу бойовиками селища Сартана є загиблі та поранені - МВС
Внаслідок обстрілу терористів поранення різного ступеню тяжкості отримали 6 мирних мешканців - 4 чоловіка, жінка та дитина.
news-image

Станом на ранок відомо, що снаряди бойовиків влучили у 4 приватні будинки селища Сартана, що поблизу Маріуполя. Зокрема, на вулицях Громова, Красноармійська та Ізвилиста. Внаслідок обстрілу терористів поранення різного ступеню тяжкості отримали 6 мирних мешканців -  4 чоловіка, жінка та дитина. Про це повідомили у прес-службі ГУМВС України в Донецькій області, передає «Єдність».

Як повідомлялося раніше, медики швидкої допомоги інформували про 1 загиблого чоловіка, знайденого на вул. Заозерна. Станом на 00.20 стало відомо про одну загиблу людину – дівчину віком приблизно 20-22 роки, яка була знайдена на вул. Красноармійській. Особа загиблої  встановлюється. Станом на 00.40 встановлено, що серед поранених – чоловік 37 років та 10-річна дівчинка, які госпіталізовані до лікарні м. Маріуполя з осколковими пораненнями. За попередньою інформацією, постраждалій дівчинці робитимуть ампутацію стопи.

 На місці обстрілу працює слідчо-оперативна група Іллічівського РВ м. Маріуполя. 

Читайте також: Доба в АТО: 148 обстрілів, противник гатить з „Градів“, міноменів, гранатометів