Суспільство
17 серпня 2015
Після скандалу в інтернеті чиновниці з "ЛНР" припинили платити українську пенсію - Казанський
Втім, блогер повідомив, що соцвиплати в Україні отримує ще добра половина "депутатів і міністрів" "ЛНР".
news-image

Відомий журналіст і блогер Денис Казанський повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, що ЛНРівській чиновниці Антоніні Кузьменко припинені всі виплати з боку України. Це сталося після оприлюдненої в інтернеті інформації про те, що заступник мера Луганська Антоніна Кузьменко продовжує отримувати на українській території пенсію по інвалідності, передає «Єдність».

Перший заступник міністра соціальної політики Василь Шевченко підтвердив, що чиновниця з "ЛНР" Антоніна Кузьменко отримувала пенсію з України. В даний час ці виплати припинені, а матеріали направлені в СБУ, - написав журналіст.
Заступнику міністра знадобився рік і запис у Фейсбуці, щоб встановити, що його підлеглі спонсорують терористів. Завидний професіоналізм, - додав Казанський.

Водночас, блогер повідомив, що крім Кузьменко також отримує соцвиплати в Україні ще добра половина "депутатів і міністрів" "ЛНР". А також - "незліченна кількість всяких клерків, секретарів, профспілкових діячів, районних депутатів та іншого планктону".

Вийшло це дуже просто. Торік, коли української влади в Луганську вже практично не було, але українські печатки, бланки і держустанови ще були, вся пронирлива публіка моментально кинулася оформляти собі різноманітні виплати, інвалідності, допомоги, пенсії та інші ніштяки, поки не пізно. План, як бачимо, вдався. Сьогодні Україна всім їм справно платить, - написав журналіст.

Денис Казанський радить заступнику міністра перевірити дані і по іншим "видним діячам "ЛНР". А крім того, "піддати суворій ревізії всі документи, які оформлялися в Луганській області з березня 2014 року". 

Читайте також: Заступниця "мера" Луганська отримує пенсію з інвалідності від "київської хунти"