Суспільство
17 серпня 2015
Вакарчук відвідав поранених бійців АТО і подарував мобільний рентген-апарат (фото)
Святослав Вакарчук запевнив, що його співпраця з військовими медиками буде продовжуватися.
news-image

Відомий український співак Святослав Вакарчук відвідав поранених українських військових, які проходять лікування у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону, передає «Єдність».

Співак передав госпіталю сертифікат на пересувний рентгенівський апарат ARCADIS Varic вартістю майже 1,8 мільйона гривень.

Лідер гурту «Океан Ельзи» також приніс для поранених бійців АТО кілька десятків «флешок», де записана нова пісня групи «Життя починається знову».

Презентації цієї пісні ще не було. Першими, хто її почули, були солдати України, які, не шкодуючи свого здоров'я, захищали Батьківщину. Крім того, Святослав Вакарчук подарував хлопцям футболки з написом «Все буде добре».

Слід зазначити, що апарат, який незабаром прибуде в госпіталь, створений у відповідності з усіма вимогами і параметрами, які поставили перед виробником львівські військові медики. За його допомогою хірурги зможуть виявити осколки снарядів у тілі наших бійців під час проведення операцій, тому видаляти їх з меншими ушкодженнями для хлопців.

Крім цього, апарат є повністю цифровим і може створювати тривимірні знімки. А його мобільність дозволить використовувати пристрій в різних операційних.

Святослав Вакарчук запевнив, що його співпраця з військовими медиками буде продовжуватися.

Читайте також: Заради допомоги хворим дітям Вакарчук віддав улюблену гітару (ФОТО)