Світ
17 серпня 2015
У ПАР за підозрою в зґвалтуванні заарештований онук Нельсона Мандели
За даними неназваного представника батьків дівчини, інцидент стався в ресторані Йоганнесбурга, куди дівчина відправилася з друзями.
news-image

Онук Нельсона Мандели був арештований в минулі вихідні за підозрою в зґвалтуванні 15-річної дівчини. Про це повідомила газета The Daily sun, передає «Єдність».
За даними неназваного представника батьків дівчини, інцидент стався в ресторані Йоганнесбурга, куди дівчина відправилася з друзями.

Вона зайшла в туалет, де він схопив і зґвалтував її, - заявив представник батьків постраждалої.

Газета цитує представника поліції Машадо Селепей, який заявив, що справу про зґвалтування було відкрито 14 серпня. Імена підозрюваного і потерпілої не розкриваються.
Бабуся юнака і друга дружина Нельсона Мандели Вінні Мадікізела-Мандела намагалася залагодити інцидент і направила свого представника до батька дівчини, щоб відмовити його від вимоги арешту, але той відмовився.

Відоме прізвище не дозволить їм уникнути відповідальності. Неможливо ґвалтувати неповнолітніх і робити вигляд, що нічого не сталося. Поліція веде розслідування, - наводить слова батька дівчини газета The Daily Sun.
Читайте також: 40-річна киянка після сварки з чоловіком зателефонувала до міліції і заявила про замінування залізничного вокзалу (відео)