Україна
17 серпня 2015
Огляд найважливішого, що трапилось за день
Головні події дня: теракт в Бангкокі, хабар для патрульних та порностудія у Миколаєві.
news-image

У центрі Бангкока прогримів потужний вибух, є загиблі.

У центрі столиці Таїланду - Бангкоці - прогримів потужний вибух.

За попередніми даними, 12 людей загинули, ще десятки отримали поранення. У соціальних мережах з'являються фотографії з місця події. Місцева влада заявила, що причиною трагедії став вибуховий пристрій. 

 

Російські підлітки влаштували масовий погром поліції через скасування свята.

15 серпня в російському Ізмайловому повинен був пройти фестиваль фарб, але в останній момент керівництво міста його скасувало.

Після чого почалися масові заворушення. Невелика кількість правоохоронців втекли від буйних школярів, які закидали їх камінням під крики "Геть мусорів!".

І тільки після того, як до поліції приїхало підкріплення, дітей почали "пакувати" в автозаки.

 

У Миколаєві викрили порностудію.

За інформацією, в Миколаєві знаходилося і було викрито кілька порностудій. Дівчата спілкувалися з чоловіками онлайн через веб-камери та брали плату за те, що демонстрували оголене тіло та імітували статевий акт.

Як стало відомо, незаконну діяльність розгорнула зріла пара. Вони орендували офісні приміщення та обладнали їх для своїх цілей. Чоловіки повинні були сплачувати гроші за видовище.

 

Нахабний водій закидав київських патрульних грошима.

В столиці був затриманий нетверезий водій. Патрульні згідно з правилами проводили процедуру затримання чоловіка та оформлення протоколу.

Однак правопорушник вирішив відкупитися від поліцейських. На відео, що виклали на своєму офіційному каналі в ютубі поліція, видно, як водій Bentley розкидається грошима перед обличчям одного з поліцейських.

 

Жителі Горлівки закидали гранатами військову частину "ДНР".

Двоє чоловіків кинули гранати РГД-5 на територію однієї з горлівських військових частин.

Бойовики "ДНР" відкрили вогонь по позиціях ЗСУ, а через деякий час на територію їхньої військової частини закинули дві гранати.

Терористи провели "спецоперацію" і затримали підозрюваних в одній з квартир у щільнонаселеній частині міста.

Почалися переговори. Підозрюваним запропонували добровільно здатися, проте чоловіки відмовилися. Ми вирішили пустити в хід зброю. Після декількох обстрілів ми знову почало переговори з блокованими в квартирі підозрюваними і ті заявили, що готові здатися.