Київ
18 серпня 2015
На Оболоні "працювала" повія з кримінальним минулим
Співробітники відділу карного розшуку затримали повію, яка неодноразово притягувалася до адміністративної і кримінальної відповідальності.
news-image

На проспекті Героїв Сталінграда в Оболонському районі міста правоохоронці затримали молоду жінку, яка займалася вуличною проституцією, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу ГУМВС України в м. Києві.   

Уродженка Житомирської області пояснила міліціонерам, що знаходиться у скрутному фінансовому становищі, не може знайти роботу, тому і практикує подібний спосіб заробляння коштів, - йдеться в повідомленні відомства.

Як зізналася затримана, за годину своєї «роботи» вона отримувала з клієнтів по 350 гривень грошової винагороди.

Правоохоронці з’ясували, що жінка з літа 2014 року по теперішній час вже 24 рази притягувалася до адміністративної відповідальності за ч.1 та ч.2 ст.181-1 КУпАП (заняття проституцією, заняття проституцією вчинене повторно протягом року).

Також затримана притягувалася до кримінальної відповідальності за грабіж, нанесення тілесних ушкоджень, сутенерство та залишення новонародженої дитини в небезпеці.

Відносно жінки складено черговий адміністративний протокол за ч.2 ст.181-1 КК України про адміністративні правопорушення (заняття проституцією вчинене повторно протягом року). Рішення про розмір штрафу буде прийнято у суді. 

Читайте також: У Києві іноземці влаштували бордель (відео)