Світ
18 серпня 2015
Після оренди кімнати юнакові довелося забарикадуватися на балконі через домагання господині квартири
19-річний молодий чоловік скористався послугами сайту з пошуку житла і поїхав до Бразилії, де став жертвою 44-річної господарки квартири.
news-image

Один із найпопулярніших світових онлайн-ресурсів для пошуку приватного житла опинився в центрі сексуального скандалу, передає  «Єдність» із посиланням на Delfi.

Світовим онлайн-ресурсом для оренди житла "Airbnb", користуються 50 мільйонів чоловік з 190 країн, проте незабаром він може позбутися чималої частки своїх клієнтів, після того як один з них опинився в центрі сексуального скандалу.

Зокрема, 19-річний юнак, що відпочивав у Бразилії, постраждав від 44-річної господарки квартири, яку йому порадили працівники сайту.

Молодий чоловік вже не раз користувався послугами порталу, і у нього ніколи не виникало проблем, до цієї поїздки. Господиня житла, яку хлопцеві порадили працівники ресурсу, закрила його в квартирі і всю ніч примушувала до сексу в якості оплати оренди.

Переляканому юнакові довелося забарикадуватися від хтивої жінки на балконі, де він і просидів до приїзду поліції.

Після того, як невдалого мандрівника визволили з "секс-рабства", він подав до суду на сайт з вимогою його негайного закриття. Молодий чоловік мотивував свій позов "сексуальної небезпекою" для клієнтів порталу.

Представники ресурсу пообіцяли виправитися і ретельніше підходити до відбору оголошень, зазначивши, що величезна кількість заявок і замовлень не дозволяють виключити подібні випадки в майбутньому.

Ми усвідомлюємо свою прикру помилку і хочемо, щоб наші клієнти не відмовилися від Airbnb через цей інцидент. Обіцяємо, що надалі будемо більш прискіпливими. Можливо, введемо тест на хіть, щоб убезпечити туристів від таких ганебних моментів. Безпека для нас в пріоритеті, - виправдалися в прес-службі онлайн-ресурсу.
Читайте також: На Оболоні "працювала" повія з кримінальним минулим