Таїсія Повалій приїхала в Київ для зйомок концерту на "Інтері" (ФОТО)
17 серпня у палаці «Україна» телеканал «Інтер» знімав концерт до Дня Незалежності, який планує випустити на телеекрани в понеділок.
news-image

Про це пише «Єдність» з посиланням на "Главком".

Як повідомляє видання, з самого ранку вчорашнього дня пісенне дійство під назвою «Мрія про Україну» опинилося в центрі скандалу. В інтернеті з'явився список запрошених телеканалом «зірок», до числа яких потрапила і екс-регіоналка Таїсія Повалій.

Також на знімку репетиції, яку виклала у соцмережі Олена Мозгова, вгадувалася георгіївська стрічка на тлі слів пісні «Я люблю тебе життя». А видання «Дуся» повідомляло, що учасник «Х-Фактора» Сергій Гладир виконає на концерті улюблену пісню екс-президента Віктора Януковича з кінофільму «Весна на Зарічній вулиці». До програми концерту ввійшли ще кілька пісень радянських часів.

На самому дійстві «георгіївської» атрибутики не виявилося. Більшість репертуару, а також оформлення було українським - вишиванки, рушники, орнаменти.

У виконанні Софії Ротару прозвучали «Червона рута» і «Одна калина», Ніна Матвієнко виконала пісню «Ой, не зоря в небі запалала», Віталій Козловський - «Чорнобривців», з якими переміг у «Шансі» у 2003 році, Ірина Білик - «Хай живе надія» і «Пригадай, як було усе». Ну а виконавиця з Росії Таїсія Повалій виконала твір українською мовою на слова Бориса Олійника «Пісня про матір» та пісню Юрія Рибчинського та Едуарда Ханок «Верба». Також на концерті виступила народний депутат України від Радикальної партії Злата Огневич.

Читайте також: Чоловік Повалій спростував чутки про переїзд артистки в Москву