Україна
18 серпня 2015
Огляд найважливішого, що трапилось за день
Головні події дня: нахабні окупанти на дорогах, розшук бойовиків та обурений Ляшко.
news-image

Окупанти показали, як носяться дорогами Донецька, говорячи, що місцевим скоро помирати

Бойовики зняли і виклали в мережу відео, яке здається їм веселим.

Як повідомляється, шокуючі кадри з'явилися на YouTube. "Власники життя" показали, як вони катаються по Донецьку з грубим порушенням правил дорожнього руху.

Саакашвілі на тренуванні нової патрульної поліції вразив гарною українською мовою

Очільник Одеської області Міхеїл Саакашвілі впевнений, що українці хочуть порядку на своїх вулицях і в країні, тому створення нової професійної поліції є першочерговою справою.

Про це він написав на своїй офіційній сторінці у Facebook та виклав відповідне відео з місця події. Також, він абсолютно впевнений, що цю "поліцію будуть любити більше ніж американську, і хоча тут американські інструктори, вони будуть професійніші і в цьому нічого фантастичного немає - головне захотіти."

У Красноармійську встановили білборд із портретами бойовиків 

Начальник місцевої міліції впевнений, що ця «реклама» допоможе в затриманні розшукуваних сепаратистів.

На в'їзді в місто Красноармійськ встановили білборд, на якому розміщені фотографії розшукуваних активних учасників незаконних збройних формувань.

Ляшка обурила заява Лаврова

Народний депутат вважає, що міністр закордонних справ РФ не повинен втручатися у справи України.

Про це політик написав на своїй сторінці в фейсбуці. Нагадаємо, що міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив про намір зустрітися в форматі "нормандської четвірки", щоб обговорити поправки до Конституції України.  Лідера Радикальної партії подібна заява обурила. На його думку, подібне дозволити собі може лише держава, яка себе не поважає.

"Ще не настав час звільняти Донбас," - екс-президент Кравчук

Перший президент України Леонід Кравчук вважає, що окупований Донбас потрібно ізолювати.

Про це він заявив в інтерв'ю "Новому времени". На його думку, сьогодні треба дати бойовикам, якими керує Кремль, покерувати цією територією. Проте з українського боку треба припинити з ними економічні, політичні та інші відносини.