Київ
19 серпня 2015
У Києві затриманий молодик, який крав у своїх знайомих
21-річний молодик, судимий Подільським районним судом та звільнений з іспитовим строком, вкрав гроші у старенької бабусі, обікрав сусіда та ошукав знайому.
news-image

Правоохоронці Подільського районного управління столичної міліції викрили та затримали молодого хлопця, який вчинив низку кримінальних правопорушень, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу ГУМВС в м.Києві.

На момент вчинення злочинів він мав непогашену судимість. Проте на таку «дрібницю» лиходій не зважав і продовжував скоювати протиправні діяння.

Одного разу у магазині хлопець побачив знайому бабусю, вона купляла продукти. Гаманець із грошима жінка поклала до сумки. Парубок запропонував їй допомогти занести покупки додому. Дорогою до будинку негідник непомітно витягнув із гаманця старенької п’ятсот гривень.

У другий день молодик викрав два велосипеди з під’їзду багатоповерхівки, в якій проживав. Він знав, що на першому поверсі будинку є кладова кімната, якою користується сусід. Переконавшись, що його ніхто не бачить, зловмисник зламав замок вхідних дверей комірчини та поцупив двоколісний транспорт, який потім продав.

Також встановлено, що 21-річний лиходій шляхом обману заволодів планшетом  своєї знайомої. Якось вони сиділи в кафе. Злодій побачив у дівчини дорогий гаджет і попросив його… погратися. Далі вийшов на вулицю і зник.

Наразі молодику оголошено про підозру у скоєнні правопорушень, передбачених ч. 1 та ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) КК України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. 

Читайте також: Вночі столичні правоохоронці врятували жінку, яка намагалася звести рахунки з життям (відео)