Події
19 серпня 2015
На Оболоні дружина зарізала власного чоловіка після сварки (відео)
В Оболонському районі столиці працівники міліції затримали жінку, яка кухонним ножем вбила свого чоловіка.
news-image

Від лікаря бригади швидкої допомоги до чергової частини Оболонського районного управління міліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення, що у одній з квартир на Оболоні виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті, повідомляє «Єдність» із посиланням на прес-службу ГУМВС України в м.Києві.

На місці було встановлено, що чоловікові нанесли ножовий удар у спину. Його дружина розповіла правоохоронцям, що перед трагедією вони з чоловіком спільно розпивали спиртні напої.

Між ними спалахнула сварка. Захмелілий господар став викрикувати бридкі слова на адресу своєї благовірної і це її сильно образило. Емоційна жінка вхопила ножа і з усієї сили вдарила ним кривдника. Через деякий час, отямившись від шоку і зрозумівши, що накоїла, сама викликала швидку, але було запізно. Медики, прибувши на виклик, вже нічим не змогли допомогти постраждалому і констатували його смерть, - йдеться в повідомленні відомства.

Слідчим відділом Оболонського РУ відомості про подію внесено до ЄРДР за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Розпочато кримінальне провадження. Підозрюваній загрожує до 10 років ув’язнення.

Жінку затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Проводиться досудове слідство.

Читайте також: У Києві затриманий молодик, який крав у своїх знайомих