Київ
20 серпня 2015
На Майдані сталась сутичка між українськими та польськими фанатами, є потерпілі (оновлено)
На центральній площі столиці стався інцидент між футбольними фанами України та Польщі: молодики кидали каміння та петарди.
news-image

Як щойно повідомили у прес-службі ГУМВС України в м.Києві, на Майдані Незалежності знаходилися польські вболівальники. Близько 100 правоохоронців здійснювали охорону громадського порядку та супроводжували іноземних гостей, передає «Єдність».

О 16:20 агресивно налаштовані молодики з’явилися на центральній площі столиці і затіяли сутичку: кидали каміння, петарди та інші предмети. Правоохоронці втрутилися і припинили конфлікт. Наразі відомо про двох потерпілих, інформація уточнюється.

На місці події знаходяться посилені наряди правоохоронців, аби не допустити ескалації конфлікту. У випадку порушення законодавства діятимемо жорстко і принципово, -наголосив начальник столичної міліції Олександр Терещук.

ОНОВЛЕНО:

Близько 17:00 молодик з групи вболівальників, які прибули з Польщі на сьогоднішній футбольний матч, намагався розбити відеокамеру одного з телеоператорів. Його зупинили правоохоронці, котрі знаходяться на Майдані Незалежності. У теперішній час правопорушника затримано.

Читайте також: Біля метро «Арсенальна» міліція оточила півсотні агресивно налаштованих молодиків