Суспільство
20 серпня 2015
Порошенко вручив ордери на квартири у київських новобудовах співробітникам СБУ (фото)
90 відсотків новоселів – учасники АТО або родини тих, хто загинув.
news-image

Президент Петро Порошенко вручив ордери на квартири у новозбудованих будинках у Києві співробітникам Служби безпеки України, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу Президента.

90 відсотків новоселів – учасники антитерористичної операції або родини тих, хто загинув.

Це має бути символом ставлення держави і до учасників АТО, і до Служби безпеки України, яка нарешті в ці непрості часи виконує справжню функцію захисту безпеки й інтересів держави, – заявив Президент.

Глава держави зазначив, що ордери на квартири отримують співробітники Служби безпеки, які в надзвичайно складній ситуації, у тому числі і в бойових умовах у зоні антитерористичної операції, довели і щодня доводять свій професіоналізм і патріотизм.

Держава нарешті повернулася обличчям до тих, хто самовідданою та наполегливою службою зміцнює її безпеку. Забезпеченість житлом є важливою запорукою високого соціального статусу військовослужбовців, працівників СБУ. За останні місяці і тижні статус і престиж працівників СБУ значно збільшилися, – наголосив Глава держави.

Президент повідомив, що спільно з волонтерами зараз відпрацьовується дієвий механізм вирішення питань забезпечення житлом військовослужбовців Збройних Сил, Служби безпеки, інших силових підрозділів.

Це будуть не лише бюджетні кошти, а й залучення кредитних коштів, щоб різко збільшити кількість житла, яке буде введено в експлуатацію, зменшити собівартість за рахунок абсолютно прозорого вибору підрядників, – сказав Петро Порошенко.

Президент відзначив рекордні темпи будівництва та високу якість житла. Глава держави оглянув нові квартири та поспілкувався із новоселами. Всього у трьох нових будинках житлового комплексу побудовано 224 квартири.