Війна
24 серпня 2015
Станиця Луганська в результаті нічного обстрілу залишилася без води та електроенергії
На Луганщині бойовики напередодні Дня Незалежності піддали масованим обстрілам Станицю Луганську, села Трьохізбенка і Кримське.
news-image

Як повідомили у прес-службі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, військові витримали удар та гідно відповіли.

З боку с. Смілого (підконтрольне "ЛНР") було здійснено обстріл з танка (62 постріли) по с. Трьохізбенці. Над селом зараз сильна задимленість. Інформація про постраждалих і руйнуванням уточнюється.

Станицю Луганську практично всю ніч обстрілювали із мінометів, САУ, автоматичних та протитанкових гранатометів. Руйнувань немає. Наразі у населеному пункті продовжується бій між нашими військами та терористичними угрупованнями.

Терористи спеціально мітили по лініях електропередачі, щоб залишити район без світла напередодні Дня Незалежності. У результаті у смт Станиці Луганській та у селах Валуйському, Вільховому, Болотеному немає світла. Після закінчення бою електрики терміново займуться ремонтом, щоб до кінця дня дати світло у населені пункти, – наголосив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

У м. Золотому боєць ЗСУ з Вінниці отримав поранення внаслідок підриву на "розтяжці". Також у результаті мінометного обстрілу пошкоджена покрівля в одному з будинків.

У селах Тошківці та Нижньому в результаті артилерійського обстрілу був перебитий газопровід. У Попасній немає водопостачання. На цей момент ведуться ремонтні роботи.

Незважаючи на нічні провокації з боку терористів, у Луганській області пройдуть урочистості до Дня Незалежності. Люди вийдуть, щоб віддати шану своїй Батьківщині, яка, як мати, у них одна, – відзначив Тука.