Київ
25 серпня 2015
Вночі у столиці біля Бесарабської площі побилися українці та іноземці - МВС
Причиною конфлікту стало алкогольне сп’яніння.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУМВС України в м.Києві, після півночі у пішохідному переході під Бесарабською площею  виникло непорозуміння між студентами однієї з південних країн та нашими співвітчизниками, передає  «Єдність».

Конфлікт продовжився на Хрещатику та швидко переріс у бійку. На місце прибули патрульні поліції та міліціонери, що несли службу по охороні громадського порядку у центрі міста.

При спілкуванні з правоохоронцями у Шевченківському райуправлінні столичної міліції всі учасники інциденту відмовилися від написання офіційних заяв та підтвердили, що не мають жодних претензій один до одного.

Крім того до лікарні звернувся 31-річний уродженець африканської країни, оскільки він після бійки мав порізи передпліччя (діагноз — непроникаючі різані рани). Працівники міліції провели перевірку з цього приводу та встановили, що потерпілий отримав ушкодження під час падіння та сам порізався розбитою скляною пляшкою. Це підтверджує відеозапис з камери спостереження одного з магазинів. Після отримання медичної допомоги пацієнт залишив лікарню.

Читайте також: П'яний чоловік вкрав у латвійському ресторані 20 000 євро і поїхав гуляти в Литву