Суспільство
30 серпня 2015
Українській боєць запропонував змінити Гімн України
Кіборг запропонував прибрати з гімну песимістичні рядки.
news-image

Один із кіборгів, що боронили донецький аеропорт, запропонував змінити Гімн України, передає «Єдність» з посиланням на Обозреватель.

Чоловік з позивним "Маршал" вважає, що потрібно змінити "вмираючі" рядки на переможні.

"Чесно, наш Гімн, хороший і музика, і слова, але, задумайтеся, в словах доноситься тільки те, що ми будемо вільні, ще не померли, життя покладемо і так далі!",- коментує військовий.

На його думку, з українського Гімну випливає, що нація тільки хоче здобути свободу, однак все одно залишається залежною. Чоловік запропонував більш підходящий за його словами, Гімн для України. "Маршал" розповів, що сам твір написав користувач мережі під ніком "Yan Lerman".

"Процвітає Україна, в ній слава і воля — Це нам, браття українці, всміхається доля. Гинуть наші вороженьки, як роса на сонці — Це пануємо ми, браття, у своїй сторонці! Душу й тіло величаєм нашого народу, Пам’ятаєм, що ми, браття, божого всі роду. Станем, браття, панувати від Сяну до Дону, Рідний край наш прославляти будуть всі навколо. Синє море ще всміхнеться, дід Дніпро зрадіє — Це у нашій Україні доленька наспіє. Душу й тіло величаєм нашого народу, Пам’ятаєм, що ми, браття, божого всі роду. А завзяття, праця щира свого ще докаже, Ще ся волі в Україні піснь гучна розляже, За Карпати відоб'ється, згомонить степами, України слава стане поміж ворогами. Душу й тіло величаєм нашого народу Пам'ятаємо, що ми, браття, божого всі роду!"