Політика
1 вересня 2015
Єгор Соболєв: коаліції вже не існує
Народний депутат від «Самопомочі» Єгор Соболєв переконаний, що іншого варіанту, окрім перевиборів наразі в парламенту немає.
news-image

Про це нардеп заявив в ефірі Громадського.

«Я вважаю, що початок загибелі коаліції «Європейська Україна», яка мала конституційну більшість і прекрасну можливість, тоді порушила головне правило коаліції, про що ми домовлялися, і на мій погляд коаліції вже не існує», – зазначив Соболєв.

«Я скажу чесно, я вважаю, що іншого варіанту не існує (окрім перевиборів – ред. ), я його не бачу. Це треба, щоб керівники держави переосмислили все, що вони роблять», – додав нардеп.

За словами Соболєва, всі п’ятеро депутатів, які голосували за зміни до Конституції, попри рішення «Самопомочі», мали самостійно піти.

«Сьогодні сказав Єднаку та іншим депутатам, яких ми сьогодні виключили: якщо європейський політик не згоден з рішенням партії – так може бути, це нормально – він йде у відставку сам. Якби вони п’ятеро сказали перед голосуванням «ми не погоджуємося з рішенням «Самопомочі», ми складаємо мандати і голосуємо так. Не було б жодного запитання», – сказав Соболєв.