Шоу-біз та культура
1 вересня 2015
84-річний актор Іван Краско одружується на 24-річній дівчині
Обраницею народного артиста стала починаюча актриса Наталія Шевель.
news-image

Відомий російський актор Іван Краско в 84 роки одружується на своїй 24-річній учениці. Обраницею народного артиста стала починаюча актриса Наталія Шевель, передає  «Єдність».
Для Івана Краско студентка, яка молодша за нього на 60 років, буде четвертою дружиною. Якийсь час вона вважалася ученицею Краско на факультеті мистецтв у Санкт-Петербурзькому інституті гуманітарної освіти, де актор вів свій курс і ділився досвідом з акторами - початківцями.

Журналісти з'ясували, що пара зареєструє відносини у вересні. Наречені планують із розмахом відсвяткувати весілля в ресторані "Будинок актора" на Невському проспекті. Офіційно пара ще не розписана, але в Instagram Шевель вже змінила своє прізвище на прізвище майбутнього чоловіка. Тепер її можна знайти під ім'ям Natalia Krasko.

До Наталії Іван Краско був одружений тричі. Як лихословлять світські пліткарі, з кожною новою пасією Іван встановлює все нові й нові рекорди в плані віку. У першому шлюбі актор прожив чотири роки. У цьому союзі у нього з'явилася дочка Галина.

Друга дружина народила Краску двох спадкоємців: Андрія та Юлю. У цьому шлюбі Іван прожив понад 40 років. У 1997 році його дружина Кіра померла. Син зірки Андрій, як і батько, став актором. У 2006 році він раптово помер на зйомках від серцевої недостатності.

Третя обраниця народного артиста була молодша за нього на 47 років. Від цього шлюбу, який продовжився десять років і був розірваний в 2011 році, у Краско залишилися два сини: Іван і Федір.

Актор Іван Краско народився 23 вересня 1930 в Ленінградській області. За свою довгу кар'єру він зіграв у понад 100 фільмах, серед яких "Блокада", "Брестська фортеця", "Балтійське небо", "Тарас Бульба", "Ми з майбутнього-2" та інших.