Київ
2 вересня 2015
П'яний киянин за ніч п'ять разів телефонував до міліції із повідомленнями про замінування
Зловмиснику загрожує до шести років в’язниці.
news-image

Як повідомили у прес-службі  ГУМВС України в м.Києві, киянин, що знаходився у нетверезому стані, за ніч п'ять разів телефонував до міліції і повідомляв про замінування будівлі, передає  «Єдність»

Перший дзвінок чоловік здійснив о 1:41, при цьому сказав: на вулиці Воровського заміновано будинок. Після цього надійшло ще чотири аналогічні анонімні повідомлення, - йдеться в повідомленні прес-служби.

На місце відразу прибули спеціалісти-вибухотехніки. Вказаний анонімом будинок та прилегла територія були ретельно обстежені. Підозрілих предметів правоохоронці не виявили.

А згодом у поле зору потрапив чоловік, який поводив себе підозріло. Під час огляду у нього вилучили телефон, з якого до міліції надійшло чотири з п’яти дзвінків про замінування.

Зловмисником виявився 35-річний місцевий мешканець. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння та заперечував свою причетність до вчинення правопорушення.

Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеки громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає від двох до шести років позбавлення волі. 

Читайте також: У столиці на Оболоні перехожі затримали вуличного грабіжника